BlueLight Inc.

Lyd Lys Event Produktion

GreenDMX

Innovativ bæredygtighed

Bæredygtighed er i højsæde ved GreenDMX og er helt klart drivkraften bag hele idén. At genbruge hvad der ellers ville være affald til noget der kan lette, forenkle eller bare være billigere.

ved at genbruge gamle XLR-stik, skåner vi ikke bare milijøet, men sikre også en kilde til matrialer med lave omkostninger og høj bæredygtighed. De fleste stik stammer fra faste installationer eller defekte kabler, som "bare" er blevet smidt i et hjørne eller en kasse og glemt til de bliver smidt ud. Vi vælger derfor at købe dem og give dem nyt liv flere år frem.Enkelt, men stor effekt.

Udover DMX-Terminatore har vi også udviklet en simpel Signal-tester, hvor man simpelt kan teste sit DMX-signal i sit kredsløb. Den fungere ved at man setter den ind før en lampe, og der der lys i LED'en, er der signal. Den kan også bruges til at kontrolere ledninger der giver støj på mikrofoner, da den er fuldt ud kompetabel både med DMX signal og Phantom-powerSignal-tester på en helt ny måde

Som noget nyt har vi lavet en tester med multi-color LED som på den måde kan vise hviken leder der er fejl på.

LED'en har to farver og viser simpelt hvis der er en fejl på en af de enkelte ledere i kablet.

Hvis LED'en lyser orange er alt ok, hvis den lyser rød, er der fejl på pin2 og hvis den lyser grøn er der fejl på pin3. Hvis der ikke er lys i LED'en, er der enten fejl på begge eller stel.